Connect with us

Două drumuri din județul Vaslui vor fi modernizate printr-o finanțare de peste 40 de milioane de lei

drumuri - Moldova Invest

Vaslui

Două drumuri din județul Vaslui vor fi modernizate printr-o finanțare de peste 40 de milioane de lei

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Două drumuri județene din Vaslui vor beneficia de reabilitare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Contractul de finanțare pentru DJ 242C a fost semnat, având o investiție totală de 23.138.771 lei, în timp ce pentru DJ 242G s-a încheiat un contract de finanțare în valoare de 17.582.178 lei.

Pentru a asigura implementarea eficientă a acestor proiecte, Consiliul Județean Vaslui trebuie să actualizeze documentațiile cadastrale.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Spitalul Județean Vaslui va beneficia de un centru special adaptat pentru îngrijirea paliativă. Valoarea investiției depășește 120 de milioane de lei

DJ 242C se află în etapa de proiectare, identificându-se situații în care soluția tehnică propusă depășește limitele de proprietate. De asemenea, două poduri peste cursuri de apă necodificate necesită actualizarea cărților funciare.

Pentru DJ 242G, se va contracta serviciile de proiectare, iar un pod existent necesită documentație cadastrală. Este crucială actualizarea cărților funciare și a documentației pentru pod, astfel încât soluțiile tehnice să fie conforme cu limitele de proprietate.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru mai multe comune din Vaslui pentru continuarea investițiilor în derulare


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top