Connect with us

Investiție de 24 milioane de lei pentru Proiectul Centrului Cultural Județean Vaslui

71 scaled - Moldova Invest

Vaslui

Investiție de 24 milioane de lei pentru Proiectul Centrului Cultural Județean Vaslui

Recepția proiectului Centrului Cultural Județean Vaslui este programată pentru luna octombrie 2023, conform declarației făcute de vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Ciprian Trifan

Investiția este finanțată din bugetul de stat și din bugetul local al CJ Vaslui în următoarele cuantumuri: buget de stat: 23.787.695,577 lei; bugetul local: 746.725,335 lei.

În finalul anului 2020, a fost încheiat contractul cu SC Nortek Trust AG SRL Bacău, firma responsabilă cu execuția lucrărilor la Centrul Cultural Județean Vaslui.

Moldova Invest îți recomandă și ...   1.267.813,95 lei pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite de către centrele DGASPC Vaslui

Criza economică generată de pandemia de COVID-19, precum și dificultățile legate de disponibilitatea forței de muncă au dus la repetate amânări ale termenelor inițiale de finalizare a proiectului.

Pentru a asigura finalizarea cu succes a proiectului, CJ Vaslui a fost nevoit să ia decizia drastică de a rezilia contractul de execuție.

Mai apoi, pentru a respecta graficul de lucrări stabilit, proiectul a fost scos la licitație pe mai multe loturi.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Republica Moldova dă startul celei mai mari campanii de educație financiară


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top