Connect with us

Laboratorul de Radiologie din cadrul Spitalulului Județean Vaslui, dotat cu aparatură de ultimă generație

radiologie spitalul judetean - Moldova Invest

Vaslui

Laboratorul de Radiologie din cadrul Spitalulului Județean Vaslui, dotat cu aparatură de ultimă generație

Laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui marchează un pas semnificativ în modernizarea infrastructurii sale cu achiziționarea unui aparat de radiologie de ultimă generație

Aparatul, prevăzut cu un detector digital dinamic pentru grafie și scopie, va permite realizarea investigațiilor medicale în cele mai bune condiții.

Ministerului Sănătății a alocat suma de 5.045.000 de lei pentru achiziția de aparatură și echipamente medicale necesare desfășurării activității medicale în anul 2023. Spitalul Județean de Urgență Vaslui a contribuit cu o cofinanțare de 567.000 de lei, însemnând astfel un efort concertat pentru a moderniza dotarea medicală.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Au început lucrările la Teatrul de Vară de la Huși. Valoarea totală a proiectului se ridică la 2.605.213,18 lei

Pe lângă Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, această investiție s-a extins și către alte secții ale spitalului, precum Cardiologia, Obstetrica – Ginecologia, Medicina Internă, ORL sau Boli Infecțioase. Aceste achiziții de echipamente medicale de ultimă generație vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite pacienților.

Managerul unității sanitare, Ana Rinder, a subliniat importanța acestei achiziții pentru îmbunătățirea asistenței medicale și a menționat că acesta este doar unul dintre multele pași pe care Spitalul Județean Vaslui îi face pentru a se menține la standarde ridicate în îngrijirea pacienților.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Autostrada Mării Negre: Un mega-proiect de conectivitate evaluat la 6 miliarde de euro pentru Bulgaria, Grecia și România

Această investiție reflectă angajamentul continuu de a oferi servicii medicale de calitate în regiune și consolidarea capacităților medicale pentru a face față cerințelor în creștere ale comunității.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top