Connect with us

Proiect de peste 4 milioane de lei pentru modernizarea amenajării pentru irigații din Mânjești, județul Vaslui

irigatii - Moldova Invest

Vaslui

Proiect de peste 4 milioane de lei pentru modernizarea amenajării pentru irigații din Mânjești, județul Vaslui

ANIF Vaslui derulează un proiect extins pentru modernizarea amenajării pentru irigații din Mânjești, care implică o investiție în reabilitarea infrastructurii principale

Proiectul, numit “Reabilitarea infrastructurii principale din amenajarea de irigații Mânjești, jud. VS”, are o valoare de peste patru milioane de lei.

Suprafața totală beneficiată de această investiție este de 595 hectare. În cadrul proiectului, se vor reabilita elementele principale ale infrastructurii de irigații, cum ar fi o stație de pompare de alimentare (SPA) și o conductă de refulare cu o lungime de 1260 de metri.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Au fost finalizate lucrările la noul Centru Cultural „Dimitrie Cantemir” din Vaslui, proiect în valoare de 22 milioane de lei

Procedura de atribuire a contractului de execuție s-a încheiat pe data de 22 decembrie 2022, iar contractul de execuție a fost semnat. Valoarea lucrărilor contractate este de 4.170.625,31 lei cu TVA, echivalentul a aproximativ 834.125 euro. Durata estimată pentru finalizarea investiției este de 12 luni, conform declarațiilor directorului ANIF Vaslui, Sandu Damian.

De asemenea, amenajarea de irigații Albița – Fălciu se va reabilita în două etape. În cadrul acestui obiectiv de investiții, au fost reabilitate 4 stații de pompare reversibile, 38,221 km de canale pentru alimentare și distribuție a apei pentru irigații, precum și 15 construcții hidrotehnice, inclusiv 12 podețe și 3 stăvilare. Suprafața totală a terenurilor irigate deservite de infrastructura principală reabilitată este de 10.075 hectare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Polonia își propune să devină o putere nucleară


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top