Connect with us

Valoarea proiectului de extindere a rutelor, traseelor şi staţiilor pentru transportul public în Vaslui a crescut cu 61.037.240 lei

Troleibuz Vaslui - Moldova Invest

Vaslui

Valoarea proiectului de extindere a rutelor, traseelor şi staţiilor pentru transportul public în Vaslui a crescut cu 61.037.240 lei

Pe data de 28 ianuarie 2020, Municipiul Vaslui a încheiat un contract de finanțare pentru „Proiect de extindere a rutelor, traseelor şi staţiilor pentru transportul public de călători”

În contextul condițiilor economice actuale, a fost necesară actualizarea financiară a documentațiilor referitoare la acest obiectiv de investiții.

Această necesitate a derivat din factori precum creșterile semnificative ale prețurilor la materialele de construcții, influențate de contextul pandemic și de conflictul militar din Regiunea Mării Negre, suprapuse pe o creștere generală a prețurilor în sectorul de energie și al materiilor prime.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Etapa a II-a a Proiectului de extindere a transportului public în Municipiul Vaslui, implementată prin Programul Regional Nord-Est 2021-2027

Ca urmare, această actualizare a determinat o creștere a valorii totale a proiectului, iar diferența față de valoarea eligibilă contractată va fi suportată de bugetul local.

Astfel, contribuția proprie a municipiului Vaslui în proiect se ridică la 61.037.240 lei, acoperind astfel toate cheltuielile neeligibile ale proiectului.

De asemenea, municipalitatea contribuie cu 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în sumă de 2.043.560 lei, reprezentând cofinanțarea necesară pentru implementarea proiectului.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Încep lucrările la construcția Spitalului nr. 2 din Vaslui! Investiție de peste 385 milioane de lei


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top