Connect with us

Vaslui: Peste 1,5 milioane de lei pentru reabilitarea locurilor de joacă

vaslui loc de joaca - Moldova Invest

Vaslui

Vaslui: Peste 1,5 milioane de lei pentru reabilitarea locurilor de joacă

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Vasluiul a alocat peste 1,5 milioane de lei pentru reabilitarea a 13 locuri de joacă, după ce alte 10 locuri au fost deja reabilitate.

Aceste parcuri care urmează să fie renovate sunt localizate în diverse zone ale orașului, cum ar fi strada Podurilor – bloc 352, strada Biruinței – bloc 362, strada Dorobanți – bloc 335, strada Zimbrului – bloc 321, strada Traian – bloc 237, strada Mareșal Constantin Prezan – bloc 139, strada Filaturii – bloc 422, strada Siret – bloc 416, strada Victor Babeș – bloc 417, strada Vasile Lupu – bloc 444, strada Ștefan cel Mare – bloc 408 și cea de pe strada Dimitrie Sturza – bloc 105.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Agricultorii pot accesa fonduri nerambursabile de până la 1,5 MILIOANE de euro pentru modernizarea sistemelor de irigații

Planurile pentru aceste parcuri implică lucrări de demolare și desființare a construcțiilor și a echipamentelor de joacă existente, construirea de piste de alergare și de terenuri de sport, precum și refacerea sau înlocuirea totală a gardurilor existente. Se vor instala, de asemenea, sisteme de supraveghere video și stâlpi de iluminat, acolo unde este necesar. Valoarea totală estimată pentru modernizarea celor 13 parcuri de joacă, conform unei evaluări generale, este de 8.190.733 lei (cu TVA).

Moldova Invest îți recomandă și ...   Municipiul Vaslui va beneficia de 62,6 milioane de euro pentru Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană pentru perioada 2021 – 2027


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top