Connect with us

Vasluiul, Capitala Tineretului din România, în 2025

vaslui 2025 - Moldova Invest

Vaslui

Vasluiul, Capitala Tineretului din România, în 2025

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Reprezentanții guvernării programului „Capitala Tineretului din România” au sosit în municipiul Vaslui, fiind prezentați ca Tudor Ogner – director executiv al programului, Andras Farkas – director executiv al programului, Mircea Meriacri – Președinte al Consiliului Tineretului din România, Nicoleta Deliu-Pașol – director de comunicare la BCR, și Ciprian Zamfiroi, director Grup Retail BCR Vaslui.

La eveniment au participat și Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, împreună cu conducerea Federației Tinerilor din Vaslui: Denisa Săvuc, Teodora Mihăilă și Ioan Creţu.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 96 de milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea Palatului Administrativ din Suceava

Ordinea de zi a inclus întâmpinarea delegaților la sediul primăriei și un schimb interactiv de idei și opinii cu privire la activitățile planificate pentru acest an, în vederea pregătirii Vasluiului pentru a deveni Capitala Tineretului din România în 2025.

„Reprezentanții Guvernanței și-au reafirmat întreaga disponibilitate pentru ca programul anului viitor din cadrul Vaslui Capitala Tineretului din România 2025 să fie unul de succes și au încurajat Federația Tinerilor din Vaslui să li se adreseze în mod constant pentru a deveni pe deplin funcțională și sustenabilă. Întâlnirea a reliefat punctele comune ale celor trei entități (guvernanță, FTV și autorități publice locale) în ce privește interesele tinerilor vasluieni, respectiv locuri de muncă, locuințe și modalități plăcute și diversificate de petrecere a timpului liber”, a transmis Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Muzeul de la situl arheologic Cucuteni, REABILITAT după 40 de ani


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top